BULINFO Българският бизнес каталог Bulinfo

Забравена парола

BLICK - PVC профили за прозорци и врати -

Начало / Строителство, строителни материали и продукти, строителни услуги / Алуминиева, ПВЦ, дървена дограма / BLICK - PVC профили за прозорци и врати

BLICK - PVC профили за прозорци и врати
Име на фирма: BLICK - PVC профили за прозорци и врати
Категория: Строителство, строителни материали и продукти, строителни услуги
Подкатегория: Алуминиева, ПВЦ, дървена дограма

Заводът за PVC профили BLICK е създаден през 2001 година след задълбочено 18-месечно проучване на българския пазар и на добрите производствени практики на най-реномираните европейски производители в тази област.

BLICK стартира програма по обучение и оборудване на Technoplast, а от 2003 г. партнира с австрийските компании Greiner и Cincinnati. В края на 2001 година се внасят две нови технологични линии за производството на Р\/С профили. След специално обучение на специалистите в Австрия започва процес по монтажа, настройката на машините и технологичните проби.

Постоянният контрол, упражняван през целия производствен процес, от получаването на суровините до предлагането на готовото изделие е гаранция за високото качество на профилите BLICK. В предприятието има изградена лаборатория, която следи за качеството на готовия продукт. Профилите притежават сертификат за качество от НИСИ- София. Те са изпитвани и сертифицирани и от независими оторизирани лаборатории на фирмите Кемсон и Берлохер - Австрия. През декември 2003 г. предприятието премина успешно последния сертификационен одит и получи сертификат за изградена система контрол на качеството по ISO 9001.

С какво профилите BLICK се отличават от останалите профили, предлагани на нашия пазар?

* Елегантност и меки форми, които предлагат оптимални възможности за добри архитектурни решения.
* Четири- и шесткамерните системи гарантират много високи топло- и шумо- изолационни параметри.
* Новата шесткамерна система позволява ползването както на стъклопакети с дебелина 28 мм, така и на двукамерни стъклопакети с дебелина 34 мм.Актуални предложения от Българския бизнес каталог Булинфо

Обяви в Алуминиева, ПВЦ, дървена дограма
« виж всички обяви: Алуминиева, ПВЦ, дървена дограма
Фирмени профили в Алуминиева, ПВЦ, дървена дограма
« виж всички клиенти: Алуминиева, ПВЦ, дървена дограма